Licht en Geluid nodig? Twentse Show Techniek biedt het complete pakket!
7589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7589,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over TST

Licht en geluid nodig? Wij van Twentse Show Techniek verzorgen alles op gebied van licht en geluid voor elk evenement.

 

Een concert, uitvoering, musical, evenement of gewoon een Feest? In regio Twente, de rest van Nederland en Duitsland leveren wij professioneel licht en geluid aan o.a. bedrijven, instellingen, verenigingen & evenementenorganisaties.

 

Wij werken onder andere met merken als Grand MA, Avolites, Electro-Voice, Shure en Yamaha. Door gebruik van deze professionele gerenommeerde merken kunnen wij garant staan voor uitstekende kwaliteit in licht en geluid. Deze kwaliteit is onmisbaar voor partijen die kwalitatief hoogstaande evenementen organiseren.

 

Bent uw benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@twentseshowtechniek.nl of bel met 06-17403956.

Wie zijn wij?

Twentse Show Techniek, ontstaan vanuit een hobby door gegroeid naar een veelzijdige partner in professionele licht- en geluid-apparatuur. Gevestigd in Enter (Twente, Overijssel) zijn wij totaalleverancier en meedenker in show-, podium- en evenement-techniek.

Hoe werken wij?

Door onze jarenlange ervaring in de show, podium en evenementen techniek weten wij hoe belangrijk het is om mee te denken met de organiserende partij. Er zijn veel aspecten die belangrijk zijn binnen de licht en geluidtechniek. Wij helpen u en denken pro-actief mee zodat elk evenement (van presentatie tot festival) goed verloopt.

U heeft een idee?

Wij gaan graag met u om tafel om alles uit uw evenement te halen! Naast de techniek komt er nog veel meer kijken bij de organisatie van een evenement. Marketing, beveiliging, vergunningen; verschillende aspecten waar vaak niet alle aandacht naar uit gaat. Twentse Show Techniek helpt u met plezier als volledige partner in de organisatie van uw evenement.

Hieronder een overzicht van diensten van TST

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op